388,50 lei TVA 5%

Battery Balancer – Sistem de echilibrare baterii

Victron Energy
Pret pentru societati comerciale: 440.30 RON(contine TVA de 19%).

Rol principal :  de a echilibra nivelul de incarcare a 2 baterii conectate in serie, sau a 2 sau mai multe baterii conectate in paralel.

GARANTIE 5 ANI

- +
COD PRODUS: BBA000100100
Etichete: battery protect sistem de echilibrare baterii victron energy

Description

Battery Balancer Victron sau  Sistemul de echilibrare reprezinta un echipament ar carui rol principal  este acela de a  echilibra nivelul de incarcare a 2 baterii conectate in serie, sau a 2 sau mai multe baterii conectate in paralel.
In cazul in care nivelul de tensiune al unui banc de baterii de 24V creste semnificativ peste 27V sistemul de echilibrare intervine automat si compara nivelul bateriilor conectate.
Acest tip de sistem inteligent previne astfel situatiile delicate cand , datorita unor sarcini mari , bateriile pot suferi descarcari profunde, sau poate preveni si intervenii prompt atunci cand intervine fenomenul de supraincarcare.
Egalizatorul de baterie va folosi un curent de până la 1 A de la baterie (sau de la bateriile conectate în paralel) cu cea mai mare tensiune. Diferenţa rezultată din încărcare va asigura că toate bateriile vor ajunge la aceeaşi stare de încărcare.
Dacă este necesar, pot fi legate în paralel mai multe baterii.
Un banc de baterii de 48 V pot fi echilibrate cu trei egalizatoare de baterii.