45 lei TVA 9%

Cârlig montaj țiglă ajustabil

Sisteme de montaj
Pret pentru societati comerciale: 49.12RON(contine TVA de 19%).

- +
COD PRODUS: XPF_UR007_1KPL
Etichete: acoperis carlig montaj sistem de montaj panouri tigla

Description

Cârlig montaj țiglă ajustabil

Caracteristici remarcabile:

  1. Ajustabilitate avansată: Cârligul de montaj se adaptează cu ușurință la diferite tipuri de țiglă și configurații de acoperiș, asigurând un montaj precis și sigur indiferent de specificațiile proiectului dvs.
  2. Construcție robustă: Fabricat din materiale durabile de înaltă calitate, cârligul rezistă cu succes la condiții extreme, furnizând o soluție de montaj solidă și de lungă durată pentru sistemul dvs. solar.
  3. Ușor de instalat: Cu un design intuitiv, cârligul de montaj permite instalatorilor să efectueze montajul rapid și fără eforturi suplimentare, economisind astfel timp și resurse prețioase.
  4. Compatibilitate universală: Indiferent de tipul de țiglă folosit sau de particularitățile acoperișului, cârligul este proiectat pentru a se integra perfect, oferind o soluție versatilă pentru diverse configurații.

Beneficii cheie:

  • Stabilitate sporită: Cârligul de montaj asigură o fixare stabilă, contribuind la menținerea integrității sistemului solar pe termen lung.
  • Eficiență optimizată: Proiectat pentru a facilita montajul corect al panourilor solare, cârligul maximizează eficiența energetică a sistemului dvs., transformând fiecare rază de soare în electricitate.
  • Durabilitate și economie: Materialele de calitate superioară garantează o durată de viață extinsă, reducând necesitatea unor costuri suplimentare de înlocuire sau întreținere.