2.291 lei TVA 9%

Conductă scurgere condens NIBE cu cablu încălzire ptr F2040, KVR 10-60, 5.5 metri

NIBE
Preț pentru societăți comericale: 2,501.38 lei TVA 19% inclus

NIBE conducta scurgere condens cu cablu incalzire ptr F2040, KVR 10-60, 5.5 metri

- +
COD PRODUS: KVR 10-60
Etichete: 5.5 metri conducta scurgere KVR 10-60 NIBE

Description

Conductă scurgere condens NIBE cu cablu încălzire ptr F2040, KVR 10-60, 5.5 metri

NIBE oferă o soluție avansată pentru eliminarea condensului prin conducta de scurgere condens, echipată cu cablu de încălzire, proiectată special pentru modelul F2040, sub denumireaKVR 10-60, cu o lungime de 5.5 metri.

Sistemul NIBE KVR 10 reprezintă o inovație proiectată integral în Suedia de către divizia NIBE Element. Acesta constă într-o țeavă gofrată cu izolație flexibilă, oferind protecție mecanică și la razele ultraviolete. Un fir electric special traversează această țeavă, rezistent în timpul operațiunilor de defrosting. Firul de încălzire este acoperit cu o manta metalică, asigurând protecție mecanică și, în plus, este conectat la o bornă de împământare special concepută în cadrul pompei de căldură, garantând protecție împotriva electrocutării.

Alimentarea electrică a firului se realizează direct din automatizarea pompei de căldură, cu o siguranță fuzibilă din fabrică de 250 mA pentru cablurile de 3 m lungime utilă. Pentru cablurile de 1 m și, respectiv, 6 m, se folosesc siguranțe de 150 mA și 500 mA.

Compatibilitatea KVR 10 se extinde doar la sistemul Uplink, care gestionează funcționarea sa în concordanță cu temperatura exterioară. Instalarea acestuia se face conform manualului de utilizare și funcționează în tandem cu automatizarea Uplink.

Kit-ul de degivrare KVR10 livrează toate elementele necesare pentru o montare corectă, inclusiv cablu de degivrare, tub de evacuare condens, siguranță automată (în unele modele), racord de evacuare condens (în unele modele, împreună cu siguranță fuzibilă pentru lungimile de 1 m și 6 m), colier metalic pentru tub, coliere PVC pentru fixarea cablului pe traseul din pompa de căldură, dopuri din cauciuc pentru orificiile suplimentare din țeava de condens și manual de instalare și punere în funcțiune.

Fiabilitatea acestui sistem este atestată de producătorul NIBE Element, cunoscut pentru dezvoltarea sistemelor de degivrare și dezghețare utilizate în țările nordice, inclusiv pentru elemente de încălzire destinate șinelor căilor ferate din Suedia, Finlanda, Danemarca și Norvegia.

Documentație: