1.199 lei TVA 9%

NOU!

Contor trifazat indirect Huawei DTSU666-FE pentru stație electrică HUAWEI

INVERTOAREGama HuaweiSisteme de Monitorizare
Pret pentru societati comerciale: 1309,00 RON(contine TVA de 19%).

Cu Senzorul Inteligent de Putere Trifazat de la Huawei, ai la îndemână o soluție eficientă pentru monitorizarea energiei solare și stațiilor de încărcare. Cu o precizie de măsurare remarcabilă și un consum redus de energie (doar 1W), acest senzor asigură performanțe de vârf. Cu ecranul LCD integrat, poți monitoriza datele fără efort.

- +
COD PRODUS: DTSU666-FE
Etichete: controler Huawei DTSU666-FE Smart meter

Description

Contor trifazat indirect, DTSU666-FE, pentru stație electrică HUAWEI

Senzorul de putere trifazat inteligent Huawei DTSU666-FE este o componentă de încredere pentru sistemele de energie solară și stațiile de încărcare. Acest senzor de curent trifazat este proiectat pentru a funcționa la tensiuni cuprinse între 176 și 288 volți și se evidențiază prin eficiența sa energetică, consumând mai puțin de un watt. Instalarea sa este simplă și fără efort, iar după integrare, afișează datele de performanță printr-un ecran LCD încorporat. Poate fi, de asemenea, controlat fără probleme prin intermediul acestui afișaj. În plus, senzorul inteligent de putere Huawei DTSU666-FE suportă comunicarea prin RS485, permițând citirea sa de la distanță. Protocolul de comunicare Modbus RTU este utilizat în acest scop.

O altă caracteristică notabilă a acestui senzor de curent este precizia sa remarcabilă. Măsurarea tensiunii are o precizie de +/-0,5%, frecvența fluctuației este de 0,01 Hz, iar curentul, puterea și energia sunt măsurate cu o abatere maximă de +/-1%. Acest lucru plasează senzorul în clasa de precizie >1.

De asemenea, specificațiile tehnice includ dimensiunile senzorului, care se găsește într-o carcasă de 100 x 72 x 65,5 mm și cântărește 1,5 kg, inclusiv cablajul. Acest design compact permite economisirea spațiului.

Senzorul poate funcționa într-o gamă largă de temperaturi, cuprinse între -25°C și +60°C, și tolerează o umiditate relativă între 5% și 95%. Curentul poate fi măsurat pentru valori peste 100 A (prin conectare indirectă cu transformatori de curent – CT-uri).

Livrarea acestui senzor inteligent de putere include contorul propriu-zis și un cablu RS485 cu o lungime de 10 metri.

Caracteristici cheie ale Senzorului Inteligent de Putere Trifazat:

  • Clasa de Precizie >1
  • Ușurință de Operare prin Afișaj LCD
  • Consum Redus de Energie (doar 1W)
  • Comunicare prin RS485
  • Garanție: 2 Ani
  • Curent Nominal: 100

conectare

Fisa Tehnica

You may also like