4.590 lei TVA 9%

Controler inteligent pentru pompe de căldură AER-Apă, NIBE SMO 20 monofazic

NIBE
Preț pentru societăți comericale: 5,012.28 lei TVA 19% inclus

NIBE SMO 20 este un modul de control inteligent pentru sistemele de încălzire, proiectat pentru a funcționa cu pompele de căldură NIBE aer/apă. Acesta oferă control flexibil asupra încălzirii, răcirii și apei calde, integrându-se în locuința dvs. inteligentă. Cu dimensiuni compacte și tehnologie avansată, SMO 20 asigură confort maxim și eficiență energetică, reducând în același timp impactul asupra mediului.

- +
COD PRODUS: SMO-20
Etichete: controler monofazat NIBE SMO 20

Description

Controler inteligent pentru pompe de căldură AER-Apă, NIBE SMO 20 monofazic

NIBE SMO 20 asigură o gestionare optimă a sistemului de încălzire și este conceput pentru a funcționa în tandem cu pompele de căldură NIBE aer/apă, devenind o parte esențială a locuinței dumneavoastră. Modulul de control NIBE SMO 20 reprezintă o soluție flexibilă pentru gestionarea sistemului de încălzire, fiind conectat la surse adiționale eficiente de încălzire, răcire și apă caldă, în configurații personalizate pentru încălzire și prepararea apei calde. Cu ajutorul tehnologiei inteligente, aveți control constant asupra consumului de energie al acestui produs, integrându-l astfel într-o casă inteligentă. Acest sistem de control eficient reglează automat climatul interior, oferind un nivel maxim de confort și protejând mediul în același timp.

Avantaje:
– Control inteligent
» Un sistem de control inteligent și ușor de utilizat pentru gestionarea sistemului de climatizare.
– Flexibilitate și personalizare
» Posibilitatea de conectare la surse suplimentare pentru a eficientiza încălzirea, răcirea și prepararea apei calde.
– Integrare în casă inteligentă
» Aveți posibilitatea să controlați confortul dvs. online prin intermediul NIBE Uplink.

Date tehnice:
» Dimensiuni: Înălțime: 410 mm, Adâncime: 110 mm, Greutate: 4 kg.

Pentru instalarea SMO 20, trebuie să se folosească un întrerupător-separator corespunzător. Suprafața cablului trebuie să fie dimensionată în conformitate cu siguranța utilizată.
În cazul în care cablul de alimentare se deteriorează, acesta poate fi înlocuit doar de către personalul autorizat NIBE sau un tehnician calificat, pentru a preveni riscuri sau deteriorări.

Funcționalitatea modulului de control:
» SMO 20 este un modul de comandă simplu care, împreună cu o pompă de căldură aer/apă NIBE, acumulatorul/încălzitorul de apă și încălzirea auxiliară (de exemplu, cazan electric/cu gaz), formează o instalație completă. Printre altele, controlează pompa de căldură, pompele de circulație, vanele de deviație și încălzirea auxiliară, pentru a furniza o încălzire ecologică în cea mai eficientă modalitate locuinței dumneavoastră.

Documentație: