15.160 lei TVA 9%

Invertor On-Grid Fronius Symo 20.0-3-M WLAN-LAN-webserver, trifazat, 20.0 kW

INVERTOAREGama FroniusTrifazate
Pret pentru societati comerciale: 16,550.52 RON (contine TVA de 19%).

Invertorul on-grid trifazat Fronius Symo 20.0-3-M WLAN-LAN-web server este unul cu o flexibilitate maximă, putând fi utilizat pentru cele mai bune rezultate.

- +
COD PRODUS: Symo 20.0-3-M
Etichete: fronius Fronius Symo 20.0-3-M invertor trifazat Symo 20.0-3-M

Description

Fronius Logo

Invertor on-grid Fronius Symo 20.0-3-M WLAN-LAN-webserver, trifazat, 20.0 kW

Invertorul on-grid trifazat Fronius Symo 20.0-3-M WLAN-LAN-web server este unul cu o flexibilitate maximă, putând fi utilizat pentru cele mai bune rezultate.

Fiind caracterizat de clase de putere de la 3 la 20 kW, acest invertor este potrivit pentru orice dimensiune a sistemului. Tensiunea ridicată, gama largă de tensiune de intrare și cele două trackere MPP îi oferă acestuia o mare flexibilitate, iar conexiunea standard la internet prin WLAN sau Ethernet, precum și integrarea simplă a componentelor terților fac din acest invertor unul dintre cele mai comunicative invertoare de pe piață.

Acesta poate fi instalat și la exterior, coeficientul de rezistență fiind IP55, iar răcirea se realizează cu aer, fiind proiectat fără transformator. Designul SuperFlex face ca un singur invertor să poată face față oricărei provocări: orientări diferite ale acoperișului, umbrire a unuia sau a două șiruri, utilizarea modulelor reziduale.

Tehnologii

  • Snap Inverter – reprezinta un sistem de prindere standardizat, instalarea si mentenanta devenind astfel, mai simple ca niciodata. O caracteristica deosebita a acestui echipament, este aceea ca, zona conexiunilor este separata de zona de putere a invertorului, acestea din urma fiind doua module distincte, separat instalate. Invertorul (modulul de putere) este pur si simplu fixat in consola prinsa pe suport. Mentenanta, este astfel un proces facil, nefiind necesara demontarea intregului invertor, partea de conexiuni ramanand fixa.
  • Data Communication Integrat – Fronius este primul producator care si-a echipat invertoarele cu un pachet comunicare date, compus din datalogging integrat, WLAN, Ethernet, management energetic, web server si o serie de interfete pentru interactiunea cu utilizatorul. Invertorul poate fi conectat la internet prin cablu de retea sau Wlan.
  • Design Superflex – reprezinta o combinatie ingenioasa de caracteristici tehnice – doua MPP trackere, tensiune ridicata de lucru, plaja mare de tensiuni la intrare. Aceste atribute tehnice, fac posibila obtinerea unor performante deosebite pe intreaga durata a unei zilei insorite, cat si in configuratii cu diferite orientari ale acoperisului.
  • Managementul Punctului Dinamic – reprezinta un algoritm de functionare a MPP trackerului, prin care acesta identifica automat punctul de operare optim. Caracteristica sa principala este accea ca, identifica Punctul Global de Putere Maxima ??chiar si pe vreme mai putin insorita pentru o eficienta sporita a intregului sistem fotovoltaic.
  • Optiuni Retea Inteligenta (Smart Grid Ready) – Toate invertoarele Fronius sunt echipate pentru a face fata cerintelor retelelor electrice ale viitorului. Acest lucru ofera securitatea unei investitii pe termen lung.
  • Zero Injectie in Retea – O mare parte a operatorilor de energie din diferite tari, conditioneaza instalarea unui sistem fotovoltaic, de existenta unui prag de energie injectata in sistemul energetic national. Invertorul alimenteaza cu prioritate consumatorii casnici, reducand cantitatea de energie injectata, pana la limita impusa de operatorul de energetic. Acest prag poate fi configurat prin interfata web a invertorului.

Specificatii tehnice

Greutate  43,4 kg
Dimensiuni  72,5 × 51,0 × 22,5 cm
Categorie putere  10~20KW, 20~30KW
Putere invertor  20.0 kW
Putere maximă invertor  30.0 kW peak
Randament maxim invertor  97.9%
Tip de unda invertor  unda sinusoidala pura
 Faza invertor  trifazat
Numar de MPPT invertor  2
Tensiune de lucru MPPT invertor  200~800V
Curent de intrare invertor Max.  33.0 A / 27.0 A
Tensiune de intrare invertor Max  1000V
Putere nominală de ieșire  20000W
Curent de iesire Max.  28.9 A
Distorsiune armonica totala invertor  1.3 %
Grad de protecție invertor  IP66
Garanție invertor  5 ani

Documentatie: