899 lei TVA 5%

NOU!

Panou fotovoltaic 555W Longi LR5-72HPH-555M, monocristalin, Half-Cut Cell

PANOURI FOTOVOLTAICELongi Solar
Pret pentru societati comerciale: 1,018.86 RON(contine TVA de 19%).

Panoul solar fotovoltaic 555W, monocristalin, Half-Cut Cell,  LR5-72HPH-555M, LONGi este un modul monocristalin de 555W și 144 de celule (6 x 24), creat de LONGi, care este unul dintre cei mai importanți producători din industria fotovoltaică mondială.

- +
COD PRODUS: LR5-72HPH-555M
Etichete: 555W LONGi LR5-72HPH-545M monocristalin panou fotovoltaic

Description

longi-solar-logo

Panou fotovoltaic 555W, Longi LR5-72HPH-555M, monocristalin, Half-Cut Cell

Panoul solar fotovoltaic 555W, LR5-72HPH-555M este un modul monocristalin de 555 W și 144 de celule (6 x 24), creat de LONGi, care este unul dintre cei mai importanți producători din industria fotovoltaică mondială.

Panoul fotovoltaic LR5-72HPH-555M, LONGi cu 144 celule monocristaline este un modul cu folie de sticlă, cu cadru anodizat, folie albă și conector PV-LR5. Are plachete M10 cu ramă dublă de sticlă pentru a asigura încărcarea modulelor, luând în considerare în totalitate distanța dintre brațe pentru manipularea manuală. Tehnologia de dopaj cu galiu depășește atenuarea luminii din modul și asigură stabilitatea pe termen lung a generării de energie din modul. LONGi are soluții moderne și avansate de ambalare pentru un transport extrem de sigur și eficient din punct de vedere al costurilor.

Iată câteva sfaturi importante pe care trebuie să le urmați pentru a asigura funcționarea corectă a dispozitivului dumneavoastră și siguranța mediului înconjurător. Zăpada, apa sau alt mediu reflectorizant din mediul înconjurător care intensifică re-flectarea luminii vor crește curentul și puterea de ieșire. Iar tensiunea și puterea modulului vor crește în condiții de temperatură scăzută. Nu focalizați manual lumina soarelui cu oglinzi sau lupe pe module. Modulele LONGi se instalează pe clădiri corespunzătoare sau în alte locuri adecvate (cum ar fi solul, garajul, peretele exterior al clădirii, acoperișul, sistemul de urmărire a energiei fotovoltaice), dar nu se instalează pe niciun vehicul. Nu instalați modulele în locuri care sunt susceptibile de a fi inundate. LONGi sugerează ca modulele să fie instalate în mediul de lucru cu o temperatură cuprinsă între -40 °C și 40 °C, care reprezintă temperatura medie lunară cea mai ridicată și cea mai scăzută a locurilor de instalare. Temperatura extremă a mediului de lucru pentru module este cuprinsă între -40 și 85 °C. Asigurați-vă că modulele instalate nu sunt supuse unei presiuni din cauza vântului sau a zăpezii care să depășească limita maximă de încărcare admisă. Modulele trebuie instalate în locuri ferite de umbră pe tot parcursul anului. Asigurați-vă că nu există obstacole care să blocheze lumina în locurile de instalare. Efectuați protecția împotriva trăsnetului pentru modulele instalate în locuri cu fulgere și tunete frecvente. Modulele nu pot fi utilizate în medii cu prea multă grindină, zăpadă, gaze de ardere, poluare atmosferică și funingine sau în locuri cu substanțe puternic corozive, cum ar fi sare, ceață salină, substanțe saline, abur chimic activ, ploaie acidă sau alte substanțe care corodează modulele, afectând siguranța sau performanța modulelor.

Performanță electrică

Măsurătorile de performanță raportate sunt supuse unei incertitudini de +/-3% la o iradiere STC (1000 W/m2 , o temperatură a celulei de 25 °C și un spectru AM1.5) pentru tensiune, curent și putere. Atunci când modulele sunt conectate în serie, tensiunea șirului este suma fiecărui modul individual dintr-un șir. Atunci când modulele sunt conectate în paralel, curentul este suma modulelor individuale, așa cum se arată în figura 10 de mai jos. Modulele cu modele diferite de performanță electrică nu pot fi conectate într-un singur șir.

schema de circuit a conexiunii in serie si paralel

Selectarea unghiurilor de înclinare

Unghiul inclus între suprafața modulului și suprafața orizontală; modulul va obține puterea maximă de ieșire a energiei în condiții de expunere directă la lumina soarelui.unghiul de inclinare a modulelor longi

Se preferă ca modulele să fie orientate spre sud în emisfera nordică și spre nord în emisfera sudică.

LONGi sugerează ca unghiul de înclinare al instalării modulelor să nu fie mai mic de 10°, astfel încât praful de pe suprafața modulelor să poată fi spălat ușor de ploaie și frecvența curățării să fie redusă. Și este ușor ca apa să se scurgă și să se evite urmele de apă pe sticlă din cauza unei perioade lungi de timp de acumulare a apei care poate afecta și mai mult aspectul și performanța modulului.

Performanță ridicată

LONGi atinge recorduri de eficiență și performanțe excelente chiar și în condiții de radiație solară scăzută sau în condiții dificile, de exemplu în regiunile de coastă sau în ferme.

Panoul solar fotovoltaic, monocristalin, silver, Half-Cut Cell, 555 W, LR5-72HPH-555M, LONGi are următoarele avantaje excepționale:

 • Garanție de 12 ani pentru materiale și procesare.
 • Garanție de 25 de ani pentru puterea de ieșire extra-liniară.

Noua celula Hi-MO5 al panoului fotovoltaic, 555 W, LR5-72HPH-555M, LONGi are performanțe sporite. Îmbunătățit cu efect anti-PID rezistă la degradare mult timp. Este rezistent la sarcini de zăpadă 5400Pa și vânt 2400Pa. Rezistența la grindină de 25 mm la o viteză de 23 m/s.

Parametrii mecanici:

 • Structura: 144 de celule.
 • Cutia de joncțiune: IP68, tip divizat, 3 diode.
 • Greutate: 27.5 kg.
 • Dimensiunea: lungime 2278 × lățime 1133 × înălțime 35 mm.

Parametrii de performanță electrică (test STC) panou fotovoltaic 555W LR5-72HPH-555M LONGi

 • Puterea maximă (Pmax/W): 555.
 • Tensiunea în circuit deschis (Voc/V): 49.95.
 • Curentul de scurtcircuit (Isc/A): 13.98.
 • Tensiunea de putere de vârf (Vmp/V): 41.95.
 • Curentul de putere de vârf (Imp/A): 13.12.

Parametrii de performanță electrică (testul NOCT) panou fotovoltaic 555W LR5-72HPH-555M LONGi

 • Puterea maximă (Pmax/W): 411.1.
 • Tensiunea în circuit deschis (Voc/V): 46.82.
 • Curentul de scurtcircuit (Isc/A): 11.31.
 • Tensiunea de putere de vârf (Vmp/V): 38.97.
 • Curentul de putere de vârf (Imp/A): 10.56.

Coeficientul de temperatură (testul STC) panou fotovoltaic 555W LR5-72HPH-555M LONGi

 • Coeficientul de temperatură al curentului de scurtcircuit (Isc): +0.050%/°C.
 • Coeficientul de temperatură al tensiunii în circuit deschis (Voc): -0.265%/°C.
 • Coeficientul de temperatură al puterii de vârf (Pmax): -0.340%/℃.

Panoul solar fotovoltaic, monocristalin, Half-Cut Cell, 555W, LR5-72HPH-555M, LONGi este ideal atât pentru instalațiile izolate de energie solară fotovoltaică cât și pentru cele conectate la rețeaua electrică. Aceste panouri se remarcă prin raportul calitate/preț forate avantajos. Panourile fotovoltaice de tip Half-Cut Cell au celule solare tăiate la jumătate, ceea ce îmbunătățește performanța și durabilitatea modulului. Când celulele fotovoltaice sunt înjumătățite, curentul lor este de asemenea redus la jumătate, astfel încât pierderile rezistive din busbar sunt de asemenea reduse. Aceste module au puteri de ieșire mai mari și sunt mai fiabile decât panourile tradiționale. Panourile fotovoltaice monocristaline au un randament mai mare, produc mai multă energie pe timp înnourat, dar le scade randamentul odată cu creșterea temperaturii cu circa 0,37-0,39%/grad Celsius – vara de exemplu temperatura la nivelul celulei fotovoltaice poate atinge 70-800 °C. Cu toate acestea, atunci când evaluăm opțiunile în materie de panouri solare potrivite din punct de vedere tehnologic, vom  întâlni două categorii majore de panouri: panouri solare monocristaline și panouri solare policristaline. Ambele sunt opțiuni convenționale care au fost utilizate de zeci de ani. Ambele tipuri de panouri valorifică energia solară, dar trebuie să luați în considerare diferențele dintre panourile solare monocristaline și policristaline în mod obiectiv înainte de a le cumpăra. Majoritatea panourilor solare de pe piața actuală vin cu o garanție de 25 de ani (garanție de performanță). Aceasta înseamnă, în general, o producție electrică garantată timp de 10 ani la 90% din puterea nominală și 25 de ani la 80%. Celulele solare din cadrul panourilor monocristaline sunt produse cu plachete de siliciu – siliciul este mai întâi format în bare și apoi este tăiat în plachete subțiri. Panoul își derivă numele „mono” deoarece folosește siliciu monocristal. Deoarece celula este constituită dintr-un singur cristal, oferă electronilor mai mult spațiu pentru a se deplasa astfel producând un flux mai bun de electricitate. Acesta este motivul din spatele eficienței mai mari a panourilor solare monocristaline față de policristaline.

Descarca documentatia produsului

Fisa tehnica Longi LR5-72HPH-555M
fisa
Certificat de conformitate Longi LR5-72HPH-555M
fisa
Garanția internaționala
fisa