25.242 lei TVA 9%

Pompă de căldură AER-Apă NIBE F2040-8 monofazică

Pompe de căldurăNIBE
Preț pentru societăți comericale: 27,558.02 lei TVA 19% inclus

NIBE F2040-8 oferă eficiență energetică în clasa A+++, fiind o soluție excelentă pentru încălzirea și răcirea eficientă a locuinței dumneavoastră. Cu un design atrăgător și atenție la detalii, această unitate vă oferă confortul dorit și economii durabile pe termen lung.

- +
COD PRODUS: F2040-8
Etichete: AER-APĂ F2040-8 monofazat NIBE

Description

NIBE F2040-8: Eficiență Energetică la Vârful Performanței

NIBE F2040-8 este o pompă de căldură aer-apă monofazată, concepută să asigure eficiență energetică maximă și un control inteligent pentru locuința dumneavoastră. Această unitate compactă și inteligentă vă ajută să economisiți semnificativ pe facturile de energie, adaptându-se automat la cerințele termice ale casei dumneavoastră de-a lungul întregului an.

Principalele avantaje ale NIBE F2040-8 includ:

 1. Economii Energetice: Cu tehnologia sa de ultimă generație, această pompă de căldură se adaptează la condițiile exterioare și la necesarul de căldură al casei, oferindu-vă economii semnificative.
 2. Control Intelligent: Cu o funcție de control inteligent, aveți controlul complet asupra consumului de energie, asigurând un climat interior confortabil în orice moment.
 3. Funcție de Răcire: NIBE F2040-8 este echipată cu o funcție de răcire activă, permițându-vă să mențineți un climat interior confortabil chiar și în zilele călduroase.
 4. Nivel Redus de Zgomot: Cu o atenție specială acordată reducerii nivelului de zgomot, NIBE F2040-8 este una dintre cele mai silențioase unități disponibile pe piață.
 5. Control la Distanță: Cu ajutorul aplicației NIBE myUplink, puteți controla sistemul de la distanță, direct de pe smartphone sau tabletă.

NIBE F2040-8 este o alegere excelentă pentru încălzirea eficientă și confortabilă a locuinței dumneavoastră. Cu o eficiență energetică de top, această pompă de căldură reprezintă o soluție ideală pentru orice casă.

Detalii Tehnice:

 • Eficiență Energetică: Clasa A+++
 • Agent Frigorific: R410A
 • Compresor: Twin Rotary
 • Tensiune Nominală: 230V
 • Racord Agent Termic: G1″ Filet Exterior
 • Dimensiuni: 1035 mm (L) x 422 mm (A) x 895 mm (Î)
 • Greutate: 90 kg

Alegeți NIBE F2040-8 și bucurați-vă de un mediu interior confortabil și de economii semnificative pe termen lung.

Documentație: