6.064 lei TVA 9%

Schimbător căldură interior NIBE HBS 05-12 AMS

Pompe de căldurăNIBE
Preț pentru societăți comericale: 6,619.97 lei TVA 19% inclus

NIBE SPLIT HBS 05 este o pompă de căldură inteligentă și compactă, adaptându-se automat la necesitățile casei tale pe tot parcursul anului. Cu eficiență la temperaturi scăzute și funcție de răcire eficientă, aduce confort în orice condiții. Tehnologia inteligentă și controlul simplu fac din această pompă de căldură o alegere modernă și practică pentru încălzire, răcire și apă caldă.

- +
Etichete: HBS 05-12 AMS NIBE

Description

Schimbător căldură interior NIBE HBS 05-12 AMS

NIBE SPLIT HBS 05 este o pompă de căldură aer/apă inteligentă și compactă, controlată cu invertor. Modulul exterior NIBE AMS 10 este conectat cu țevi frigorifice la modulul interior NIBE HBS 05. Cu NIBE SPLIT, beneficiezi de economii semnificative, deoarece pompa de căldură se ajustează automat la necesarul de energie al locuinței, pe tot parcursul anului. Funcționând până la o temperatură exterioară de -20 °C și furnizând o temperatură pe tur de până la 58 °C, NIBE SPLIT HBS 05 asigură confortul termic și eficiența energetică. Funcția de răcire eficientă permite menținerea unui climat interior plăcut și în zilele toride.

Cu tehnologia inteligentă, ai control constant asupra consumului de energie, integrând perfect produsul în viața ta de zi cu zi. Sistemul de control eficient reglează automat climatul interior, asigurând un nivel maxim de confort, în timp ce protejează mediul înconjurător.

Caracteristici cheie:

  • Tehnologie inteligentă pentru încălzire, răcire și apă caldă.
  • Performanță puternică la temperaturi exterioare scăzute de până la -20 °C.
  • Funcție de răcire eficientă pentru confort maxim.
  • Sistem de control ușor de utilizat pentru o viață mai simplă.

Descoperă NIBE SPLIT HBS 05 – o soluție modernă și inteligentă pentru climatul perfect în casa ta!

Documentație: