26 lei TVA 5%

Sistem de montaj pentru acoperiș metalic cu suport U și clemă capăt

Sisteme de montaj
Pret pentru societati comerciale: 29.46 RON(contine TVA de 19%).

Alegeți sistemul de montaj pentru acoperiș metalic pentru o soluție completă, eficientă și conformă cu cele mai înalte standarde în domeniul montajelor solare.

- +
COD PRODUS: sis_u_capat
Etichete:

Description

Inovație și Eficiență: Sistem de Montaj pentru Acoperiș Metalic

Soluție completă și eficientă pentru montarea sistemelor solare pe acoperișurile metalice. Sistemul este compus din trei elemente esențiale: un Suport U, o Clemă de Capăt și 3 Șuruburi pentru Fixare, oferind un montaj rapid și stabil.

Componente Cheie:

 1. Suport U – Stabilitate și Versatilitate:
  • Aplicație Specializată: Conceput pentru acoperișurile metalice, suportul U oferă stabilitate și versatilitate în instalarea sistemelor fotovoltaice.
  • Fixare Simplă: Metoda de fixare cu șurub autoforant asigură o montare rapidă și solidă, garantând securitatea sistemului pe termen lung.
 2. Clemă de Capăt – Siguranță Adițională:
  • Protecție Suplimentară: Clemă de capăt adaugă o protecție suplimentară la capătul sistemului, contribuind la prevenirea deteriorărilor și asigurând o instalare sigură.
  • Compatibilitate Perfectă: Integrarea perfectă cu suportul U asigură o funcționare optimă și o distribuție uniformă a sarcinii.
 3. Șuruburi pentru Fixare – Eficiență în Detaliu:
  • Fixare Solidă: Cele 3 șuruburi pentru fixare sunt proiectate pentru a asigura o ancorare solidă în acoperișul metalic, garantând rezistență la factorii externi.

Beneficii Adiționale:

 • Montaj Simplu: Sistemul complet permite o instalare simplă și rapidă, economisind timp și efort.
 • Durabilitate și Fiabilitate: Materialele de calitate și proiectarea atentă asigură durabilitatea și fiabilitatea sistemului pe termen lung.
 • Estetică și Protecție: Finisajul anodizat și protecția împotriva coroziunii contribuie la aspectul estetic și la longevitatea sistemului.

Compatibilitate Standard:

 • Sistemul respectă standardele internaționale precum GB50797, AS NZS1170.2-2011, EN1991, JISC8955, și ASCE 7-10, asigurând conformitatea cu cele mai exigente reglementări.

Alegeți sistemul de montaj pentru acoperiș metalic pentru o soluție completă, eficientă și conformă cu cele mai înalte standarde în domeniul montajelor solare.