27 lei TVA 5%

Sistem de montaj pentru acoperiș metalic cu suport U și clemă mijloc

Sisteme de montaj
Pret pentru societati comerciale: 30.6 RON(contine TVA de 19%).

Alegeți sistemul de montaj pentru acoperiș metalic cu suport U și clemă de mijloc pentru a vă asigura că proiectul dvs. solar beneficiază de stabilitate, eficiență și conformitate cu cele mai exigente standarde din domeniu.

- +
COD PRODUS: sis_u_mijloc
Etichete:

Description

Inovație și Stabilitate: Sistem de Montaj pentru Acoperiș Metalic cu Suport U și Clemă de Mijloc

Redefinim standardele în montajul sistemelor solare, prezentând un sistem complet pentru acoperișurile metalice. Combinația dintre Suportul U, Clema de Mijloc și 3 Șuruburi pentru Fixare, oferind un montaj rapid și stabil. Aduce o soluție eficientă și stabilă pentru proiectele solare rezidențiale și comerciale.

Componente Esențiale:

 1. Suport U – Versatilitate și Siguranță:
  • Potrivire Perfectă: Conceput pentru acoperișurile metalice, suportul U se integrează armonios, oferind o potrivire perfectă și asigurând o bază solidă pentru întregul sistem.
  • Fixare Simplă: Metoda de fixare cu șurub autoforant asigură o montare rapidă și fiabilă, contribuind la stabilitatea pe termen lung.
 2. Clemă de Mijloc – Distribuție Uniformă a Sarcinii:
  • Sarcină Uniformă: Clemă de mijloc contribuie la distribuția uniformă a încărcăturii pe întreaga structură, asigurând stabilitate și siguranță.
  • Protecție Suplimentară: Adaugă un strat suplimentar de protecție împotriva factorilor externi și previne deteriorarea în timp.
 3. Șuruburi pentru Fixare – Eficiență în Detaliu:
  • Fixare Solidă: Cele 3 șuruburi pentru fixare sunt proiectate pentru a asigura o ancorare solidă în acoperișul metalic, garantând rezistență la factorii externi.

Beneficii Cheie:

 • Eficiență în Montaj: Sistemul permite o instalare rapidă și simplă, economisind timp și resurse.
 • Fiabilitate pe Termen Lung: Materialele de calitate și proiectarea robustă asigură o funcționare fără probleme și durabilă pe termen lung.
 • Estetică și Protecție: Finisajul anodizat nu doar îmbunătățește estetica sistemului, dar și contribuie la rezistența la coroziune.

Compatibilitate Standard:

 • Sistemul respectă standardele internaționale precum GB50797, AS NZS1170.2-2011, EN1991, JISC8955, și ASCE 7-10, asigurând conformitatea cu cele mai înalte reglementări din industrie.

Alegeți sistemul de montaj pentru acoperiș metalic cu suport U și clemă de mijloc pentru a vă asigura că proiectul dvs. solar beneficiază de stabilitate, eficiență și conformitate cu cele mai exigente standarde din domeniu.