30.959 lei TVA 9%

Sistem încălzire AER-APĂ NIBE cu inverter încălzire-răcire, pentru maxim 120 mp

Pompe de căldurăNIBE
Preț pentru societăți comericale: 33,799.57 lei TVA 19% inclus

 

- +

Description

Sistem încălzire AER-APĂ NIBE cu inverter încălzire-răcire, pentru o suprafață utilă încălzită: 90-120 mp

Cu grijă pentru mediul înconjurător și nevoile tale de încălzire, vă prezentăm soluția perfectă pentru casele cu o suprafață cuprinsă între 90 și 120 de metri pătrați. Sistemul de încălzire cu pompă de căldură AER-APA de la Nibe.

Eficiență Energetică Superioară

Pompa de căldură AER-APA utilizează energia din aerul exterior pentru a încălzi și răci eficient interiorul casei tale. Această tehnologie eco-friendly nu doar reduce impactul asupra mediului, ci și economisește semnificativ la facturile tale de energie.

Confort de Top pentru Casa Ta

Nibe este recunoscut pentru a crea sisteme de încălzire care asigură confortul optim în locuința ta. Cu controlul precis al temperaturii și tehnologia avansată de purificare a aerului, vei crea un mediu plăcut și sănătos pentru familia ta.

Instalare Profesională și Fiabilitate

Sistemul AER-APA este instalat de către experți calificați, asigurându-ți că funcționează la capacitate maximă. Acesta este un sistem de încredere, construit pentru a dura.

Pentru mai multe detalii și o ofertă personalizată, nu ezita să ne contactezi. Descoperă eficiența și confortul cu Sistemul de Încălzire cu Pompă de Căldură AER-APA de la Nibe și fă un pas către viitorul energiei sustenabile pentru casa ta.

Sistem de Încălzire cu Pompă de Căldură AER-APA de la Nibe – O Soluție Completă pentru Confortul Tău

Alegând sistemul de încălzire cu pompă de căldură AER-APA de la Nibe, te vei bucura de eficiență și confort într-un pachet complet. Iată componentele care fac acest sistem ideal pentru casa ta:

 Denumire Cantitate
 NIBE-Pompa caldura AER-Apa SPLIT AMS 20-6 + HBS 20-6 1
 NIBE-Conducta scurgere condens cu cablu incalzire ptr F2040, KVR
10-10, 1 metru
1
 NIBE-Pompa de circulatie CPD11 25/65 Grundfos UPM2 25-70  1
 NIBE-Controler Inteligent pentru pompe de caldura AER-Apa SMO 20 1
 Rezistenta electrica inox CORDIVARI 3kW 220V_termostat_siguranta  1
 Acumulator energie izolat CORDIVARI 100_PDC  1
 Filtru magnetita EUROACQUE tip HX 1″  1
 NIBE-Senzor ambiental RTS 40  1
 Optional: Apa calda menajera
 Vana cu 3 cai deviatie, servomotorizata VST 12  1
 Boiler CORDIVARI Bolly1 XL 200  1

 

Alegând sistemul de încălzire cu pompă de căldură AER-APA de la Nibe, te bucuri de o soluție completă pentru confortul și eficiența energetică în casa ta. Dacă ai întrebări sau dorești mai multe detalii, suntem aici să te ajutăm.

Tehnologia utilizata la producerea pompelor de caldura are de fapt la baza un principiu foarte simplu si bine cunoscut. Functioneaza pe acelasi principiu ca si frigiderul, prin tehnologia de comprimare a vaporilor.

Principalele parti componente ale pompei de caldura sunt compresorul, vasul de expansiune si doua schimbatoare de caldura (un vaporizator si un condensator).

Cu ajutorul unui ventilator, aerul din exterior este aspirat in interiorul pompei de caldura unde intra intr-un vaporizator. Acesta este conectat la un sistem inchis ce contine un agent de racire care se transforma din stare lichida in stare gazoasa chiar si la cele mai scazute temperaturi.

Apoi, vaporii agentului frigorific intra in compresor unde se produce cresterea temperaturii acestuia pana la temperatura necesara pentru a putea fi distribuit in instalatia de incalzire a casei.

Documentație: