11 lei TVA 5%

Suport U pentru acoperiș metalic

Sisteme de montaj
Pret pentru societati comerciale: 12.46 RON(contine TVA de 19%).

- +
COD PRODUS: ER-S-U/120
Etichete:

Description

Clenergy PV-ezRack aduce un suport de încredere și eficient pentru acoperișurile trapezoidale cu noul Suport U. Cu o atenție deosebită la detalii și o conformitate riguroasă cu standardele internaționale, acest suport reprezintă o alegere excelentă pentru proiectele solare.

Caracteristici Cheie:

  • Aplicație Specializată: Suportul U este conceput pentru acoperișurile trapezoidale, oferind o soluție versatilă și eficientă pentru instalarea sistemelor fotovoltaice.
  • Fixare Simplă și Solidă: Metoda de fixare prin șurub autoforant pe acoperișul metalic asigură o montare rapidă și solidă, contribuind la stabilitatea întregului sistem.
  • Protecție Avansată: EPDM premontat, cu o grosime de 1mm, adaugă o protecție suplimentară împotriva intemperiilor, asigurând durabilitatea și performanța pe termen lung a sistemului solar.
  • Dimensiuni Compacte și Ușoare: Cu dimensiuni de 120mm x 28mm x 31mm și o greutate redusă de 0.062 kg, suportul U este compact și ușor de manevrat, facilitând instalarea și manipularea.
  • Design Eleganta: Culoarea argintie și finisajul anodizat, cu un strat de minim 10 μm (excluzând suprafețele prelucrate), nu doar conferă un aspect estetic plăcut, ci și sporește rezistența la coroziune.
  • Conformitate cu Standarde Internaționale: Suportul U respectă standarde internaționale precum GB50797, AS NZS1170.2-2011, EN1991, JISC8955, și ASCE 7-10, garantând siguranța și conformitatea cu cele mai exigente reglementări.

Documentație: