1.374 lei TVA 5%

Tablou electric AC/DC 3~6kW trifazat – 2 string-uri

Sigurante si Protectii

Tablou electric AC/DC 3~6kW trifazat – 2 string-uri pentru sistemele fotovoltaice.

Pret pentru societati comerciale: 1557.00RON(contine TVA de 19%).

- +
COD PRODUS: 3-6-AC/DC-2str-tri
Etichete:

Description

Tablou electric AC/DC 3~6kW trifazat – 2 string-uri pentru sistemele fotovoltaice

Doriți să asigurați funcționarea optimă și securizată a instalației dvs. fotovoltaice? Acest tablou electric de protecție este soluția ideală pentru necesitățile dvs.

Caracteristici remarcabile:

  • Protecție Avansată: Tabloul nostru electric este proiectat pentru a asigura o protecție robustă atât pentru curentul alternativ, cât și pentru curentul continuu. Fie că este vorba de fluctuații sau supratensiuni, sistemul nostru este gata să facă față cu brio.
  • Monitorizare Continuă: Fiecare detaliu contează atunci când vine vorba de performanța sistemului fotovoltaic. Cu funcții de monitorizare avansate, puteți urmări eficiența și sănătatea sistemului dvs. în timp real, ajutându-vă să identificați rapid orice problemă.
  • Control Flexibil: Datorită caracteristicilor de control inteligent, puteți ajusta și optimiza fluxul de energie în funcție de nevoile dvs. Acest nivel de control vă permite să profitați la maximum de energia solară disponibilă.

Beneficii Extraordinare:

  • Siguranță Asigurată: Tabloul nostru electric asigură o izolare corespunzătoare și protecție împotriva scurtcircuitelor și supratensiunilor, asigurându-vă că dvs. și proprietatea dvs. sunteți în siguranță.
  • Eficiență Maximă: Prin optimizarea fluxului de energie, veți putea obține cea mai mare producție din panourile solare, economisind astfel bani pe termen lung.
  • Durabilitate Remarcabilă: Construit pentru a rezista în mediul solar dificil, tabloul nostru electric este conceput să reziste în fața condițiilor meteorologice extreme și să asigure performanță constantă.

Descoperă Siguranța și Eficiența cu Tabloul Electric de Protecție pentru Sisteme Fotovoltaice – Acoperind Atât Curentul Alternativ, Cât și Curentul Continuu!

Energia solară este viitorul, iar acum aveți oportunitatea de a asigura performanța și siguranța sistemului dvs. fotovoltaic cu Tabloul Electric de Protecție de înaltă calitate. Indiferent că sunteți proprietar de casă sau de afacere, nevoia de a proteja și controla fluxul de energie solară este esențială.