414,20 lei TVA 9%

Victron Energy BlueSolar MPPT 75/10 (12/24V-10A)

MPPT Smart
Preț pentru societăți comerciale: 452.2 RON (TVA de 19% pentru persoanele juridice)

Un incărcător solar colectează energie de la panourile solare si o stochează in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recentă, cea mai rapidă, BlueSolar maximizează această colectare de energie, gestionând-o inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. BlueSolar menține sănătatea bateriilor, prelungind durata de viață a bateriei.

- +
COD PRODUS: SCC010010050R
Etichete: MPPT 75/10 MPPT Solar victron energy

Description

Victron Energy BlueSolar MPPT 75/10 (12/24V-10A), controler de încărcare solară

MPPT: Urmărire punct putere maximă ultra rapid

Prin monitorizarea constantă a tensiunii și a curentului de ieșire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigură că fiecare picătură de energie disponibilă este preluată din panouri și colectată pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci când cerul este parțial înnorat, si intensitatea luminii se schimbă constant.

Monitorizare și control la distanță

Controlați și monitorizați de la distanță caracteristicile extinse ale încărcătorului dvs. BlueSolar MPPT prin atașarea unei chei electronice Bluetooth și asocierea acestuia cu telefonul dvs.inteligent sau cu alt dispozitiv prin VictronConnect. Dacă instalația dvs. este conectată la internet cu un dispozitiv GX, Portalul de gestionare la distanță Victron Remote Management (VRM) oferă acces la puterea maximă a MPPT-ului dvs, oricând, oriunde; atât VictronConnect, cât și VRM sunt gratuite de folosit. Pentru instalații la distanță – chiar și atunci când nu există nicio conexiune la internet în apropiere – este posibil să vă puteți monitoriza MPPT-ul dvs. prin conectarea GlobalLink 520.

Ieșire sarcină

Funcția inteligentă de ieșire sarcină previne deteriorarea cauzată de funcționarea bateriilor “plate”. Puteți configura tensiunea la care BlueSolar deconectează o incărcare – prevenind astfel descărcarea excesivă a bateriilor. Și aici bit inteligent: BlueSolar va încerca o reîncărcare de 100% în fiecare zi. Dacă nu se poate – în perioadele de vreme proastă – crește tensiunea de deconectare, zilnic, până când realizează cu succes acest lucru. Noi numim această caracteristică BatteryLife deoarece menține starea de sănătate și prelungește durata de viață a bateriei.

Specificații tehnice:

 • Voltaj Baterie: 12/24V;
 • Curent maxim de incarcare:10A;
 • Putere nominala fotovoltaica: 12V-145W, 24V-290W;
 • Tensiunea maxima solara: 75V;
 • Iesire programabila DC: Nu;
 • Conexiune bluetooth: optional
 • Temperatura de operare -30 to +60°C;
 • Dimensiune (mm) 100 x 113 x 40;
 • Greutate (Kg) 0,4;
 • Iesire programabila DC: Da;
 • Conexiune bluetooth: optional

Documente: