7.161,30 lei12.529,55 lei TVA 9%

Victron Energy SmartSolar MPPT RS

MPPT Smart

Regulatoarele de încărcare solară SmartSolar MPPT RS sunt soluțiile Victron pentru sisteme cu serii mari de panouri fotovoltaice conectate care încarcă seturi de bateri 48 VCC. Acest produs este perfect pentru sisteme de baterii autonome și conectate la rețea

Modele:48 Volt

- +
COD PRODUS: N/A
Etichete: MPPT RS 450|100 MPPT RS 450|200 victron energy

Description

Victron Energy SmartSolar MPPT RS 450/100-Tr și 450/200-Tr, controlere de încărcare solară

MPPT: Urmărire a punctului electric maxim ultrarapidă

Regulatorul de încărcare solată SmartSolar RS se conectează la o serie de panouri fotovoltaice între 80 și 450 Volt Voc și vă va încărca eficient setul de baterii 48 V cu 100 A sau 200 A. Setările de încărcare sunt complet programabile și pot fi configurate pentru diferite compoziții chimice ale bateriilor, precum plumb-acid, litiu și altele.

Configurați și monitorizați cu VictronConnect

Regulatorul de încărcare SmartSolar RS poate fi controlat și configurat la distanță prin Bluetooth prin aplicația VictronConnect. Aceasta permite configurarea, gestionarea și obținerea informațiilor privind dispozitivul dintr-o privire, precum tensiunea și curentul bateriilor, tensiunea și curentul panourilor fotovoltaice, date istorice și tendințe.

Conectarea în cascadă a unităților suplimentare

Regulatorul de încărcare SmartSolar RS este dotat cu porturi VE.Can bus. Aceasta permite comunicarea cu unități SmartSolar RS & VE.Can MPPT suplimentare. Unitățile suplimentare sunt pur și simplu „conectate în cascadă” una cu cealaltă cu un cablu RJ45.
La conectarea între unități, toate regulatoarele de încărcare își vor sincroniza etapele de încărcare. De asemenea, acestea își pot trimite datele lor prin același cablu, pentru monitorizare cu un dispozitiv GX (precum Cerbo GX).

Monitorizare și control la distanță

Dacă dispozitivul GX este conectat la internet, portalul Victron Remote Management (VRM) oferă acces la puterea completă a regulatoarelor dvs. de încărcare SmartSolar RS.
Dacă instalația dvs. este conectată la un dispozitiv GX și Internet, portalul Victron Remote Management (VRM) oferă acces la puterea completă a MPPT-ului dvs., oricând, oriunde, gratuit.

Pentru instalări la distanță – chiar și atunci când nu este conexiune la internet în apropiere – puteți monitoriza MPPT-ul dvs. prin conectarea  GlobalLink 520.

Afișaj SmartSolar

Regulatorul de încărcare SmartSolar RS este dotat cu un afișaj pe panoul frontal. Afișajul indică tensiunea bateriilor, curentul de încărcare și tensiunile de la ambele sisteme în mod individual, inclusiv cifrele instantanee și totale și starea unității, inclusiv orice eventuale coduri de eroare.

Conexiuni I/O

Regulatorul de încărcare SmartSolar RS este dotat cu un releu programabil și opțiuni pentru detectarea la distanță a temperaturii și tensiunii. Intrarea la distanță poate accepta Victron smallBMS și alte tipuri de BMS cu semnale de permitere a încărcării.

Specificații tehnice:

MPPT RS 450/100-Tr

MPPT RS 450/200 – Tr Isolated

Tensiune de incarcare programabila: minim 36V – maxim 62V minim 36V – maxim 62V
Voltaj Baterie: 48V 48V
Curent maxim de incarcare: 100A 200A
Tensiunea maxima solara: 450V 450V
Conexiune bluetooth: Da Da
Temperatura de operare: de la -40°C la +60°C de la -40°C la +60°C
Dimensiune (mm): 440 x 313 x 126 487 x 434 x 146
Greutate (Kg): 7,9 13,7

Documente:

Additional information

MPPT RS

450/100-Tr, 450/200-Tr